Heb je weinig energie?
Slaap je slecht?
Ervaar je veel stress?
Ervaar je het leven als druk?
Vind je het moeilijk om op gewicht te blijven of om te bepalen wat je nou wel en niet moet eten?
Ervaar je weinig zingeving?


Herken je jezelf in één van deze dingen?
Dan ben je niet de enige..

We zitten massaal steeds meer, kijken veel naar schermen en vragen mentaal veel van onszelf. Afleiding is overal en we komen altijd tijd tekort.

We willen wel gezond eten, maar door alle tegenstrijdige voedingsadviezen is het moeilijk om te bepalen wat de juiste keuzes zijn. Daarbij zijn we van nature weergaloze zoetekauwen en worden we door onze omgeving continu verleid tot aankopen.

Hoe maak je de gezonde keuzes in een omgeving die ongezond gedrag stimuleert?
Hoe zorg je goed voor jezelf?
Hoe leef je jouw persoonlijke leven ten volste?


Ik kan je helpen.

Met duidelijke, praktische inzichten en oefeningen help ik je op weg naar een mentaal en fysiek gezond leven. Een leven waarin jij je jezelf kunt zijn. Een leven dat het waard voelt om geleefd te worden.

Ik werk onder andere met behulp van de OERsterk principes van Richard de Leth: Ontspanning, Eten en Regelmatige beweging. Ik luister naar je en samen kijken we naar jouw individuele situatie en jouw behoeftes en stellen we een haalbaar, praktisch plan op dat bij jou past.

Kosten
Ik werk met een vast tarief per consult. Een consult duurt ongeveer een uur. In de eerste afspraak brengen we je huidige situatie en verleden in kaart. Daarbij krijg je meteen een aantal praktische oefeningen mee zodat je direct aan de slag kunt. In een volgend consult stellen we samen een uitgebreid persoonlijk plan voor je op.

Hoeveel consulten er nodig zijn, is verschillend per persoon. Raadzaam is om, na de intake, in ieder geval 4 vervolg consulten te plannen. Gedragsverandering pakt de kern aan en kost daarom tijd. Daarentegen is het niet de bedoeling dat je jaren in therapie komt. Ik wil je laten zien dat je je zelf alles in je hebt wat je nodig hebt en dat ik er alleen maar ben als coach om jou op weg te helpen.

Intake consult: € 100,- Vervolg consult: € 100,-